Beerse

Lien Van Eyck

Opvolger Kamer
Opvolger
5
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Ik heb 9 jaar in Inloopcentrum De Vaart gewerkt in Antwerpen. Een centrum voor mensen uit de meest maatschappelijk kwetsbare groepen: daklozen, gebruikers, ex-gedetineerden, psychiatrische patiënten, mensen zonder papieren, vluchtelingen,… Ondertussen werk ik 3,5 jaar voor het OCMW. Werken met mensen is mijn passie.

'De ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel'

Als maatschappelijk werker hecht ik veel belang aan gelijke kansen. Iedereen heeft recht op een menswaardig leven, een betaalbare woning en een (aan)gepaste job. Ik wil gaan voor meer en betere zorg voor de meest kwetsbaren in deze maatschappij, minder armoede en een eerlijkere lastenverdeling waarbij de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen.

Ik wil alles op alles zetten voor een gezonder leefmilieu met meer groen en een betere luchtkwaliteit. Inzetten op duurzame ontwikkeling en alternatieve energiebronnen. Zorg dragen voor onze planeet en de toekomstige generaties.

Kies samen met mij en Groen voor een positieve toekomst!

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE