Het kan en het moet anders!

We hebben het goed vandaag. Maar niet iedereen. En vooral: als we verder doen zoals we bezig zijn, zal het niet goed blijven gaan. Dat weten we. We moeten er ook iets aan doen. 

Lieven wil meewerken aan duurzame oplossingen. Dat slaat heus niet alleen op natuur en milieu. In elk beleidsdomein moeten we verder denken dan onze neus lang is en de beslissingen nemen die nodig zijn. De problemen voor ons uitschuiven maakt ze alleen maar groter. Hoe zullen de volgende generaties terug kijken op wat we vandaag doen, of vooral... niet doen.

Zorgen dat zoveel mogelijk mensen het zo goed mogelijk hebben

Als jonge gast kon Lieven zijn ei leggen bij de scouts en in het jeugdhuis. Daarna deed hij als apotheker zijn best om mensen te helpen met hun gezondheidsvragen. Later werkte hij in de beroepsvereniging van de apothekers aan duurzame toegang tot geneesmiddelen en farmaceutische zorg. Daar ondervond hij hoe belangrijk het is om goed te weten wat er nodig is, gesprekspartners duidelijk te maken wat er moet gebeuren en vooral ook vol te houden tot de kogel door de kerk is!

En ja, we hebben politiek nodig. Om samen de beslissingen te nemen die nodig zijn om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het zo goed mogelijk hebben.

 

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?