Melle

Lotte Van Boxem

Vlaams Parlement
14
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

"Persoonlijk maak ik toch geen echt verschil?", vroegen 7,5 miljoen Vlamingen zich af. De keuzes die we maken met een klein gezinsbudget maken nochtans veel verschil en ze doen ons veel deugd. Ondertussen schudden luid roepende tieners ons met klimaatmarsen vol slogans wakker. Zij durven horen dat de komende twaalf jaren beslissend zijn en dat het ganse systeem moet veranderen. Ik durf dat amper te geloven, maar ik laat me overtuigen door de duizenden wetenschappers die aan de alarmbel blijven trekken.

'Nu is het moment dat wij mama's en papa's, oma's en opa's, ons broek durven afsteken'

Nu is het moment dat wij mama's en papa's, oma's en opa's, ons broek durven afsteken en stemmen voor een beleid dat ons meer kansen op een redding geeft. Na de verkiezingen moeten we als nooit tevoren samenwerken over partijgrenzen heen.

Als tekenaar en fotograaf werk ik vaak in opdracht en sta ik daardoor midden in de realiteit van onze economie. Klimaatverandering zet zoveel prachtig ondernemerschap ook op het spel, besef ik daardoor! Laat je niets wijsmaken door verkiezingsretoriek: we hebben heel véél gemeenschappelijk.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE