Aartrijke

Martine De Meester

Opvolger Kamer
Opvolger
9
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Mijn keuze voor Groen is duidelijk! Groen is de enige partij die sociaal en milieuvriendelijk is. De huidige en voorgaande regeringen hebben er een zooitje van gemaakt: mensen die nood hebben aan zorg op maat blijven in de kou staan, onze energiefactuur loopt op en we blijven afhankelijk van oude energiebronnen, jongeren vinden geen job terwijl ouderen verplicht worden steeds langer te werken en de man in de straat wordt steeds meer belast, grote vervuilers en zij die grote vermogens hebben worden nauwelijks belast!


'Ik heb het gehad met verzuring en polarisering. Enkel samen en met zorg voor elkaar en onze omgeving krijgt iedereen een mooie toekomst!'

Groen ziet het anders! Eerlijker, socialer, warmer!


Rechtvaardig besparen, duurzaam investeren, faire belastingen en samen zorgen voor elkaar en de wereld... 't Is tijd om anders te gaan leven!

Mijn engagement komt niet uit de lucht vallen: als studente orthopedagogie was ik reeds actief voor werkloze jongeren. Mijn job in de zorgsector en daarbinnen mijn syndicale inzet tonen mijn gerichtheid op wel-zijn voor iedereen!

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE