14 mei
2019

18:30

Meetup met Meyrem

Fosbury & Sons | Mechelsesteenweg 271 | 2018 Antwerpen | Kaart en routebeschrijving ›

Meetup met Meyrem

Niet schreeuwen maar praten. Laat jij je stem liever niet afhangen van wat oneliners in de media? Kom dan naar onze Meetup met Meyrem. Hier gaan we écht met elkaar in gesprek, weg van het politieke gewoel en de waan van de dag.

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn, ongeacht geaardheid, gender, huidskleur, beperking of achtergrond. Daarom is de strijd voor gelijke kansen één strijd, van ons allemaal. Groen-voorzitster Meyrem Almaci gaat samen met jou op zoek hoe we deze strijd kunnen winnen en hoe we ervoor zorgen dat niemand uit de boot valt.

Ontdek live het plan A van Groen en stel meteen al je aan Meyrem en onze kandidaten. Inspireer hen met je ideeën en verhalen. We sluiten af met een babbel en muziek.

Iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn van Groen. Nodig je vrienden uit en meld je nu aan, want de Meetups zitten snel vol!

🍽️ Aansluitend iftar op wandelafstand voor wie vast of lekker mee wil eten

⏰ Deuren 18.30 uur, start 19 uur

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

28 jan
2020

20:00
Gent, België
10 JAAR OIKOS | The new eco-nomics

Inspirerende denkers voeren je mee naar nieuwe denkbeelden en praktijken Hoe ziet de economie van de toekomst er uit? Is het een systeem dat iedereen levenskansen biedt binnen de grenzen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente