11 mei
2019

19:00

Meetup met Meyrem

C-mine | Evence Coppéelaan 91 | 3600 Genk | Kaart en routebeschrijving ›

Meetup met Meyrem

Niet schreeuwen maar praten. Laat jij je stem liever niet afhangen van wat oneliners in de media? Kom dan naar onze Meetup met Meyrem. Hier gaan we écht met elkaar in gesprek, weg van het politieke gewoel en de waan van de dag.

Hoe zorgen we ervoor dat de economie draait voor de mensen, en niet omgekeerd? Hoe maken we de omslag naar een duurzame maak- en diensteneconomie die blaakt van ambitie voor de toekomst? Daarover gaat Groen-voorzitster Meyrem Almaci met jou in dialoog op onze Meetup in Genk.

Ontdek live het plan A van Groen en stel meteen al je vragen aan Meyrem en onze kandidaten. Inspireer hen met je ideeën en verhalen. We sluiten af met een babbel en muziek.

Iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn van Groen. Meld je snel aan en nodig je vrienden uit, want de Meetups zitten snel vol!

📆 Zaterdag 11/05

⏰ Deuren 19 uur, start 20 uur

📍 C-mine, Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk - Barenzaal

🅿 Met de auto? Parkeer op parking 1 of 2

👥 Meyrem Almaci (voorzitster) en lijsttrekkers Barbara Creemers (Kamer) en Johan Danen (Vlaams Parlement)

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

29 aug
2020

10:00
Brussel, België
Digitaal zomerweekend

Save the date! Door de coronacrisis en -maatregelen zal er geen zomerweekend zijn zoals andere jaren. Maar niet getreurd, op zaterdag 29 en zondag 30 augustus komen we met ons zomerweekend digitaal...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente