Vraag jij je wel eens af in wat voor wereld onze (klein-)kinderen zullen leven? Ben jij ook bezorgd? Over het klimaat, je gezondheid en die van de planeet, je portemonnee, onze toekomst? Miet ook.

Miet woont in een kangoeroewoning met haar gezin en haar moeder. Ze is opgegroeid in een mooie, groene omgeving, waar gespeeld en geravot werd in bossen. Bossen waarvan ze dacht dat die nooit zouden verdwijnen.
Zullen haar kinderen en kleinkinderen nog een groene toekomst hebben? Een betaalbare woning, toegankelijke zorg en een eerlijke democratie?

Ik ben ervan overtuigd dat er voor Groen een belangrijke rol is weggelegd.
Ik geloof in de kracht, de duidelijkheid en de identiteit van Groen.


We kunnen klimaatacties niet langer uitstellen. Vandaag moeten politici ervoor zorgen dat ecologische keuzes ook de goedkoopste keuzes zijn. We hebben nu een eerlijk beleid nodig met gelijke kansen voor iedereen en zorg voor elkaar. Dat verdienen onze kinderen en alle generaties na ons!
Daar wil ik vanuit Groen voor vechten. Want enkel Groen durft die belangrijke keuzes te maken.

Miet is gemeenteraadslid in Diest. Daar werkt ze aan gelijkheid en eerlijkheid, maar ook duurzaamheid en zorg voor iedereen. Ze strijdt tegen menstruatie-armoede, maar net zo goed tegen ontbossing.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?