Diest

Miet Dirix

Opvolger Kamer
Opvolger
5
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Wie vooruitgang wil, mag niet stilstaan. Duurzame ontwikkeling begint hier en nu, niet morgen maar vandaag. In ons hoofd en hart weten we allemaal al 20 jaar dat we anders moeten omgaan met energie, natuurbehoud, mobiliteit, zorg, armoede, met de medemens. Als gemeenteraadslid in Diest wil ik werk maken van deze ommekeer.

'Duurzame ontwikkeling begint hier en nu.'

Ik wil, samen met Groen, streven naar een duurzaam totaalpakket.

Een menselijk België: Waar mensen ondersteuning en kansen krijgen, ongeacht hun leeftijd, gender, overtuiging of cultuur.

Een eerlijk België: Politiek moet eerlijk zijn, dat is logisch. Met duidelijke regels en principes waarop de bevolking kan vertrouwen.

Een gezond België: Gezond op alle vlakken. Zorg voor onze natuur, armoedebestrijding, een toekomstgerichte economie en betaalbare woningen...

't Is het moment om je stem te laten horen. 't Is tijd voor een ommekeer. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder België.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE