Jette

Nathalie De Swaef

Vlaams Parlement
4
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Een aangename leefomgeving die mensen samenbrengt. Het klinkt eenvoudig, maar dit is waar ik als schepen van mobiliteit, cultuur en onderwijs dagelijks aan werk.

Een mobiliteitsbeleid op maat van voetgangers en fietsers met rustbanken op veelgebruikte voetgangerstracés, fietsstraten, meer woonerven en zones 30. Veilige schoolomgevingen met gezonde lucht dankzij een oefening, site per site, samen met de scholen, ouders en leerlingen, waarbij we alle knelpunten en mogelijkheden in kaart brengen en een actieplan uitwerken.

Onderwijs als opstap naar gelijke kansen en brede ontwikkeling voor elk kind. Met groene speelplaatsen en de meertalige Brusselse context als een troef.

En tot slot mijn bevoegdheid cultuur. In zalen of op straat, voor een beperkte groep of een ruim publiek, leeftijdsgebonden of intergenerationeel. Cultuur heeft vele gezichten, maar creëert telkens opnieuw openheid en ruimte voor ontmoeting.

Groen maakt wel,degelijk het verschil. Op lokaal, Brussels en Vlaams niveau. Met veel plezier duw ik de lijst en steun ik onze kandidaten voor het Vlaams parlement: Stijn Bex en Celia Groothedde Ledoux.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE