Roeselare

Nele De Pestel

Kamer

Politiek is me thuis met de paplepel ingegeven en heeft me altijd gesmaakt. Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend om me in te zetten voor de maatschappij. Ik zet me graag in voor een gezonde werk-leef balans en kwalitatieve loopbanen, gelijke kansen voor iedereen met bijzondere aandacht voor de rol van vrouwen.

'Groen is een partij die gelijkenissen ziet in plaats van verschillen en een duurzame visie heeft die werkt op lange termijn'

Naast bestuurslid bij Groen Roeselare ben ik social media manager, kleermaker op maat, muzikant en cultuurminner. Ik groeide op in het landelijke en bosrijke Ruddervoorde en woon nu midden in de stad Roeselare.

Groen is een partij die gelijkenissen ziet in plaats van verschillen en een duurzame visie heeft die werkt op lange termijn. Vernieuwende ideeën, samenwerking en een open kijk op de samenleving zijn voor mij de sleutel. Daarom hoop ik dat je samen met mij gelooft in een Groene toekomst die gezonder, menselijker en eerlijker zal zijn.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE