03 December 2023

09.30u -
16.00u

Onthaaldag nieuwe leden en ambassadeurs

Greenhouse , Van Orleystraat 5 , 1000 Brussel

Onthaaldag nieuwe leden en ambassadeurs

Vertel ons jouw verhaal, ontdek de mogelijkheden bij Groen richting campagne 2024 en stap met ons mee in de Klimaatmars!
Luisteren naar jullie redenen om voor Groen te kiezen, is voor ons een grote bron van inspiratie. 

Op het programma:

👉 Vanaf 9u30: onthaal met koffie en croissant.

👉 Onze covoorzitter Jeremie Vaneeckhout gaat graag met jullie in gesprek en deelt inspirerende verhalen en campagne-anekdotes.

👉 We grijpen deze gelegenheid kort aan om jullie te enthousiasmeren over de campagne van 2024. Je kan immers op verschillende manieren je steentje bijdragen.

👉 Dan is het tijd voor actie! Met wie wil, trekken we om 13u samen naar de Klimaatmars en zingen en scanderen voor ons, voor de kinderen en alle volgende generaties. Je kan ook blijven supporteren voor het Greenhouse.

👉 Wij voorzien lunch.

Dit evenement is gratis voor alle deelnemers. Schrijf je hieronder wel even in, zodat er genoeg te eten is.

Bij Groen vinden we het belangrijk dat onze events zo toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen.Kinderen zijn welkom op deze onthaaldag! Contacteer [email protected] voor vragen over toegankelijkheid of drempels die jij ervaart om te komen of laat weten met hoeveel kinderen je komt en welke leeftijd ze hebben.

Hoe je het Greenhouse het gemakkelijkst bereikt, lees je hier.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.