25 Maart 2023

10:00 AM -
01:00 PM

Ontmoetingsdag Onderwijs met Nadia

Groenhuis, Van Orleystraat 5, 1000 Brussel

Inschrijven
Ontmoetingsdag Onderwijs met Nadia

Het leerkrachtentekort is groter dan ooit. Leerkrachten staan onder zware druk. Vacatures raken steeds moeilijker ingevuld en starters gooien voor hun eigen mentale gezondheid snel weer de handdoek in de ring.

Leerkrachten doen fantastisch werk en de kracht van onderwijs is zo groot, het kan een eerlijke start zijn voor elk kind. Groen wil goede ondersteuning en waardering voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Werk jij in het onderwijs? Wat vind jij fantastisch aan jouw job? Wat zou je job beter maken? Wat zijn de grootste noden? Hoe ziet het beroep van leerkracht er in de toekomst uit? Ga in gesprek met covoorzitster Nadia, met onze parlementsleden die werken rond onderwijs en met collega's. Schrijf je in voor ons Ontmoetingsmoment Onderwijs.

Nadia Naji - Covoorzitster Groen
Elisabeth Meuleman - Vlaams volksvertegenwoordiger 
Johan Danen - Vlaams volksvertegenwoordiger 
Arnaud Verstraete - Fractieleider Brussels Hoofdstedelijk Parlement

👉 Zaterdag 25 maart, 10u-13u

👉 Groenhuis, Van Orleystraat 5-11, 1000 Brussel

👉 Voor iedereen die in het onderwijs werkt of gewerkt heeft, die van plan is in het onderwijs te stappen, en die wil meebouwen aan het onderwijs van de toekomst.

Vragen over toegankelijkheid of specifieke hulp nodig? Mail zeker naar Nora: [email protected]

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.