21 jun 2019

Personeelsverschuivingen bij Groen

Op 26 mei is het politieke landschap in Vlaanderen en België stevig veranderd. Naar aanleiding van deze vaststellingen is Tarik Fraihi gevraagd om een diepere analyse te maken van deze situatie voor Groen. Hij zal een rapport schrijven over de opkomst van extreem-rechts, de groeiende polarisering en welke rol Groen verder kan opnemen in het gewijzigde politieke landschap. Tarik Fraihi: “Ik heb er voor gekozen om mijn ervaring en expertise op een andere manier in te zetten voor Groen. De opkomst van extreem-rechts was voor mij één van de beweegreden om de stap naar de politiek te zetten. Ik ben tevreden dat ik mijn expertise hiervoor verder kan inzetten.”

Bogdan Vanden Berghe neemt vanaf 1 juli de functie van politiek directeur op. Bogdan Vanden Berghe was 14 jaar lang directeur van 11.11.11 en was ook kandidaat tijdens de verkiezingen. Zowel zijn inhoudelijke drive als zijn jarenlange ervaring als directeur zijn een aanwinst voor de uitbouw van een sterke groene partij. Bogdan Vanden Berghe: “Anders dan verwacht maar met dezelfde overtuiging geef ik op deze manier mijn politiek engagement verder vorm bij Groen.”

Groen-voorzitster Meyrem Almaci bedankt zowel Tarik Fraihi als Bogdan Vanden Berghe voor hun inzet en geleverde werk en kijkt uit naar de verdere samenwerking.

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente