Schoten

Peter Arnauw

Vlaams Parlement
11
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

De links-rechtstegenstelling ook zo beu? Ben je je bewust dat het klimaat voor iedereen belangrijk is? Dat we beter verdienen dan de alledaagse file? Ben je bezorgd over de stijgende ongelijkheid? Vind je dat de zorgsector beter verdient, het onderwijspersoneel betere ondersteuning moet krijgen en de arbeidsmarkt beter georganiseerd moet worden? Dan ben ik je man!

'Investeer in fiets, openbaar vervoer, ruimtelijke orde en woningen, maar vergeet de mens niet'

Geëngageerd, vlot, wetenschapper en een vrijdenker zonder taboes, dat is wat Vlaanderen nodig heeft. Drastische investeringen in fietspaden en het openbaar vervoer, een doorgedreven energiebeleid, een actief woonbeleid en een drastische aanpak van onze ruimtelijke wanorde. Dat zijn de maatregelen die we nodig zullen hebben om ons land klaar maken voor de klimaatverandering. Tegelijk ga ik voor werkbaar werk en een rechtvaardig belastingsysteem, met een verhoging van de laagste lonen om de werkloosheidsval te vermijden. De aarde redt zichzelf wel, maar we moeten de planeet leefbaar houden voor alle mensen.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE