Westouter

Piet Hardeman

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
3
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben 75 jaar en woon in Westouter. Ik ben de man van Els Geeraert, vader van Klaas en Lies en opa van Aiko en Bodhi. Ik ben gepensioneerd leraar Frans lager secundair onderwijs.

Al jaren ijver ik voor meer natuur en voor de zachte recreatie. In onze provincie leid ik sinds 1977 een groep van 30 vrijwilligers van vzw Grote routepaden. Ook ontwierp ik de bekende Tweebergenwandelroute en heel recent het Stiltepad, ook in Westouter. De Broekelzen, de Sulferberg en de Breemeersen zijn nu bekende Natuurpuntgebieden in Heuvelland. Sinds 1988 ben ik voorzitter van de Stichting Marguerite Yourcenar, een vereniging voor natuurbehoud in het heuvelland. In 2002 hielp ik mee aan de oprichting van vzw Trage Wegen.

Ik ben de 4e opvolger voor het Vlaamse Parlement en vraag uw stem om de zorg voor natuur en zachte recreatie in een volgehouden beleid om te kunnen zetten.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE