Assebroek

Raf Reuse

Kamer

Al heel jong werd ik gebeten door de politieke microbe. Politiek is m'n passie. Ik doe mee aan deze verkiezingen, omdat ik echt iets wil veranderen in de samenleving. Het is tijd voor een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.

Bij de lokale verkiezingen in Brugge was ik lijsttrekker. En sinds januari ben ik gemeenteraadslid. Er is echter nog veel werk aan de winkel, ook buiten mijn stad.

Meer ambitie voor ons klimaat is een van mijn speerpunten. We moeten nu meer dan ooit actie ondernemen om de opwarming van de aarde tegen te houden.

'Op 26 mei kunnen we de ommekeer maken'

Ik hecht ook veel belang aan sociale rechtvaardigheid. Iedereen moet mee kunnen in de samenleving. Eerlijke belastingen moeten de kloof tussen arm en rijk dichten. Ons land staat niet alleen in de wereld. Ons defensie- en buitenlandbeleid moet gericht zijn op vrede en mensenrechten.

't Is het moment om je stem te laten horen. Op 26 mei kunnen we de ommekeer maken. Een stem voor mij is een stem voor een groener en socialer land.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE