14 sep
2019

10:00

Ronde van de Toekomst

Vlaanderen en Brussel | | | Kaart en routebeschrijving ›

Ronde van de Toekomst

Op het nationale Toekomstcongres kiezen we wie er aan het roer van onze partij komt te staan. We kiezen er onder andere een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter, een nieuw nationaal partijbestuur en een nieuw arbitragecollege.

Maar voor het zover is, komen de kandidaat-voorzittersduo's, de kandidaten voor het nationaal partijbestuur en de kandidaten voor het arbitragecollege zich tijdens de Ronde van de Toekomst voorstellen in jouw provincie (of Brussels Gewest). Ze beantwoorden er al je vragen en gaan in debat.

Voor het nationaal partijbestuur en het arbitragecollege beslis jij zelfs mee wie er voor jouw provincie (of Brussels Gewest) als kandidaat wordt voorgedragen op het nationale Toekomstcongres.

📅 Van zaterdag 14 september tot zaterdag 28 september op verschillende tijdstippen

📍 Locaties nog te bevestigen

👥 Toegang voor leden met een geldig lidmaatschap. Je moet minstens drie maanden lid zijn om mee te mogen stemmen

Vergelijkbare gebeurtenissen

23 aug
2019

18:00
Nieuwpoort, België
Groen Europees Zomerweekend

Samen uitpuffen na een druk verkiezingsjaar? Nieuwe mensen leren kennen en verse energie tanken? Of inspiratie opdoen tijdens de meest uiteenlopende debatten en workshops? Je kiest zelf hoe jouw Zomerweekend...

Lees verder ›

02 sep
2019

18:00
Amendementenavonden

Op het nationale Toekomstcongres bepalen we wat we willen veranderen aan de statuten van Groen. Deze statuten zijn erg belangrijk voor onze partij. Ze bepalen hoe we werken en samenwerken. Ze...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente