Torhout

Ruben Vangheluwe

Kamer

Beleid verander je als je actief aan politiek doet!

Ik ga voor een eerlijke bijdrage van de grootste vermogens en verdieners. Investeren in een duurzame, intelligente economie die de verkwisting en vervuiling een halt toe roept. Dat is de inzet. Dit betekent ook dat je een goede toekomst voor komende generaties verzekert.

'Iedereen hetzelfde pensioen want op rust is iedereen gelijk! Zo kan het minimumpensioen omhoog'

Iedereen moet mee, maar niet iedereen zit er warmpjes in. Daarom is ondersteuning nodig: het meest voor de lage lonen, wat minder voor de lage middenklasse, nog wat minder voor de midden middenklasse, enz. Topverdieners en - vermogenden kunnen het zelf, daar ben ik van overtuigd.

Mobiliteit kan veel beter: geen steun meer voor die salariswagens waar men vooral privé mee rijdt, maar wel een mobiliteitsbudget én investeren in de uitbouw van snelle openbare vervoersverbindingen.

Op rust is op rust. Iedereen krijgt hetzelfde pensioen. Wat je tijdens je loopbaan hebt verdiend en gespaard kan verschillen, maar op rust is iedereen gelijk! Zo kan het minimumpensioen omhoog.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE