17 nov
2017

19:15

Schakelcongres: met alle doeners aan de slag

The Egg | Barastraat 175 | 1070 Brussel | Kaart en routebeschrijving ›

Schakelcongres: met alle doeners aan de slag

Op 17 en 18 november 2017 bepalen we samen onze visie op de relatie tussen overheid, burgers, ondernemers en middenveld tijdens het Schakelcongres. Drie thema's staan centraal: economie, mobiliteit en (gezondheids)zorg. Inschrijven kan tot 10 november via dit formulier.

Mis vrijdagavond niet op het Schakelcongres

Het Schakelcongres belooft al op vrijdagavond boeiende debatten. Dan bespreken we onder meer de koepeltekst, de kern van onze visie op het samenspel overheid-burger-middenveld-bedrijven. Wie in Brussel wil overnachten, vindt zeker mogelijkheden bij het Zuidstation en binnenkort ook tips op schakelcongres.groen.be. Inschrijven kan je hier.

11 debatten

Groeiende ongelijkheid, klimaatverandering, samenleven in diversiteit, vergrijzing: in deze eeuw van mondige burgers, digitalisering en vernieuwende bedrijven en organisaties, kunnen we de grote uitdagingen pas succesvol aanpakken als alle doeners anders en beter met elkaar samenwerken. Dit veronderstelt vertrouwen en samenwerking, waarden die volop onder druk staan.

Ook jij komt vroeg of laat in contact met de overheid. Of je nu een eigen zaak hebt, vrijwilliger bent bij een organisatie, of geëngageerd werknemer of betrokken burger. Of misschien werk je zelf voor de overheid. Ook jij weet dat de samenwerking met de overheid vaak goed loopt maar soms ook beter kan.
L

aat je daarom horen en bepaal mee onze visie! We passen onze nieuwe voorstellen meteen toe op drie sectoren: de economie, mobiliteit en de (gezondheids)zorg.

Naar de 11 debatten

Informatie:


    •    Vrijdag 17 november 2017 – 20:00 - 22:00 (Onthaal 19:15)
    •    Zaterdag 18 november 2017 – 10:00 - 18:30 (Onthaal 09:15)


Inschrijven kan tot 10 november via dit formulier.

Schrijf je nu in

Overnachten in Brussel

Brussel heeft uiteraard tal van overnachtingsmogelijkheden. De gemakkelijkste manier om een overzicht te krijgen is via de websites www.airbnb.com, booking.com of trivago.be. Daarnaast kunnen we de jeugdherberg van Brussel aanbevelen.
Heb je als Brusselaar zelf een bed ter beschikking? Bied het dan even via de commentaren van deze pagina aan.
Heb je met een groep in een bepaald hotel gereserveerd, deel dan daar ook even je ervaring. Op die manier kunnen andere congresgangers aansluiten.

Schrijf je in

Kom je?

Vergelijkbare gebeurtenissen

24 Mar
2018

13:00
Mechelen, België
Next: maak de toekomst mee

Next is een niet te missen toekomstfestival, boordevol inspirerende ontmoetingen, intieme debatten, leerrijke stadstochten en heerlijk eten en drinken. Met interactieve formules slopen we de muren tussen deelnemers en sprekers....

Lees verder ›

24 Mar
2018

14:00
Brussel, België
Nationale betoging tegen racisme

Middenveldorganisaties, bewegingen en burgers verenigen zich naar aanleiding van 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Tijdens een nationale betoging op zaterdag 24 maart in Brussel staan we...

Lees verder ›

21 Apr
2018

08:30
Gent, België
Campagnestartdag

Groen bloeit. We scheren hoge toppen in de peilingen en mochten onlangs ons 10.000ste lid verwelkomen. Samen zetten we die groei verder richting de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Of je nu...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK