Vind jij ook dat er te vaak boven je hoofd wordt beslist zonder inspraak? Je bent niet alleen: mensen uit de zorg, het onderwijs, de landbouw... allemaal willen ze meer gehoord worden. Sien wil niet langer aan de zijlijn staan.

Als psychologe werkte ze in de jeugdhulpverlening en het bijzonder onderwijs. Na een korte carrière kwam ze door een medische fout aan de andere kant te staan: van hulpverlener ging ze naar hulpbehoevende. Dat biedt een unieke kijk op de sector.

De zorgsector en het onderwijs hebben dringend zuurstof nodig. Zorgvragers wachten te lang, mantelzorgers en professionele zorgverleners worden uitgeperst als citroenen, leerkrachten overstelpt met administratie. De Vlaamse regering blijft structureel te weinig investeren in wie het echt zorg nodig heeft, en in de toekomst van onze kinderen. En nochtans hebben we in Vlaanderen zoveel expertise en goesting!

Sien wil haar ex-collega's en lotgenoten vertegenwoordigen. 't Is tijd om een stem te geven aan de stille werkers en aan wie niet kan spreken voor zichzelf! Een stem voor Sien is een stem voor échte investeringen in de zorg en het onderwijs.

Niet over ons, zonder ons: tijd voor een ommekeer in de zorg en het onderwijs!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?