Herentals

Lieve Snauwaert

Kamer

U bent toch ook bekommerd over de toekomst? Als klimaat oma sta ik op mee de barricade om een duurzame toekomst uit te bouwen voor de volgende generaties. Als vrijwilliger werk ik mee aan een warme samenleving, voor mensen met een beperking, mensen met kanker en voor een beter leven van kinderen in Ethiopië.

'Openbaar vervoer verdubbelen in aanbod en halveren in prijs'

Mobiliteit moet veel beter in de regio Kempen in al zijn vormen, met de klemtoon op openbaar vervoer. Het aanbod moet fors verhogen en de prijs verlagen. Er is ook nog werk om de toegankelijkheid voor ouderen en mensen met een beperking. Het aanbod in het weekend mag niet lager liggen dan dat van weekdagen. Beter uitgeruste voet- en fietspaden voor ouderen in mijn stad en de ganse regio zijn ook al jarenlang mijn passie.

Met GroenPlus wil ik de stem van de “groene senioren” luider laten klinken en mee bouwen aan een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.

U kunt op mij rekenen in de Kempen ! 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE