Error in tag 'tag' - No such tag slug person_thema_soetkin_hoessen Contacteer mij

De positieve verandering in Brussel is ingezet en dat voel je. Daar heeft Soetkin als Brussels parlementslid keihard aan meegewerkt. Nu wil ze die verandering in Vlaanderen verderzetten, samen met jou.

Want het is hoog tijd voor een Vlaamse Regering die wél bouwt aan een warme samenleving. Met eerlijke kansen voor iedereen. Aan klimaatbeleid dat iedereen meeneemt. Soetkin wil strijden voor versterking van de geestelijke gezondheidszorg, voor betere ondersteuning van mensen met een handicap, voor openbare ruimte waarin iedereen zich thuis kan voelen en tégen de armoede waar steeds meer mensen – en kinderen - in terecht komen.

"Vijf jaar lang werkten we in Brussel aan positieve verandering en die is voelbaar. Nu wil ik die verandering in Vlaanderen verderzetten. Hoog tijd voor een Vlaamse Regering die wél bouwt aan een warme, eerlijke samenleving."

Soetkin wil ook vechten voor vrijheid en gelijke rechten. Of je nu een nieuwe woonst wil vinden of een nieuwe job, jij verdient een eerlijke kans. Jouw toekomst mag niet afhangen van waar je geboren bent, hoe je eruit ziet, wat je gelooft of wie je graag ziet.

Ga je mee de strijd aan?

Nieuws over Soetkin Hoessen

Liquid error: Internal error

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?