Merksplas

Staf Pelckmans

Vlaams Parlement
3
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als directeur-huisbewaarder van Cultuurhuis de Warande in Turnhout leerde ik de boeiende krochten kennen van het politieke bedrijf. Zowel in z'n kwaliteiten, als in z'n gebreken. Die ervaring wil ik graag inzetten om samen te bouwen aan een helder, doorwrocht en oprecht gedragen maatschappelijk project. Immer sociaal, consequent en met de blik vooruit!

'Immer sociaal, consequent en met de blik vooruit'

De Kempen is een fantastische uitvalsbasis om hiermee aan de slag te gaan. Geen sterke steden zonder dorpen, geen dorpen zonder sterke steden. De gezonde spanning tussen het grootstedelijke en het rurale, authentieke cultuurleven ontpopt zich als een krachtbron van energie!

Ons witblanke cultuurdenken staat voor een enorme uitdaging die samen met de snelgroeiende kansarmoede moet aangepakt worden. Een superstraf cultuurbeleid, rechtstreeks gekoppeld aan ons onderwijs- en welzijnsbestel moet dit mee voortstuwen.

Kies je mee voor een menselijker, eerlijker en gezonder Vlaanderen?

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE