Veurne

Valerie Dolfen

Vlaams Parlement
10
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als moeder en docent vind ik het belangrijk dat we investeren in onze toekomst, in onze kinderen. We moeten volgende generaties de kans geven om in een leefbaar Vlaanderen te wonen. Kies met mij om de open ruimte te beschermen en voor een betonstop te kiezen.

Rond mij zie ik mensen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Samen kunnen we armoede bestrijden door eerlijke belastingen te innen waarbij grote bedrijven en de allerrijksten meer betalen dan mensen die elke euro kunnen gebruiken. Vlaanderen moet ook zorgen voor betaalbare woningen voor jong en oud. Kies met mij om een eerlijk sociaal beleid te voeren.

De Westhoek heeft nood aan een mobiliteitsplan met aandacht voor de dorpskernen die aansluiten op de functionele lijnen. Kies met mij om het openbaar vervoer in de Westhoek een kans te geven.

Vind je ook dat het anders kan? Laat je stem horen en kies met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Vlaanderen.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE