Kaster

Jeremie Vaneeckhout

Vlaams Parlement
1
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Zoals ik in mijn thuisgemeente elke dag energie krijg van de samenwerking met andere schepenen, in lokale organisaties en met alle Anzegemnaars, zo wil ik ook in 't parlement bruggen bouwen.

Als schepen heb ik gekozen voor een gemeente op maat van kinderen en ouderen. Een cruciale keuze, met een fijnere leefomgeving tot gevolg, voor iedereen.

'Landbouw en natuur hebben net zo nood aan verbinding als de rest van de samenleving'

We hebben in Anzegem ook gezorgd voor minder druk op de open ruimte. Daar snakt heel Vlaanderen naar: een echte betonstop, zodat we kostbare open ruimte bewaren en ons voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering. 't Is het moment: het klimaat wacht niet.

In het Vlaams Parlement wil ik ook strijden voor een nieuw landbouwmodel dat iederéén een toekomst biedt. Lekker en betaalbaar voedsel dat gezond is voor mens en milieu, met een eerlijke prijs voor landbouwers. Landbouw en natuur hebben net zo nood aan verbinding als de rest van de samenleving.

Politiek die mensen samenbrengt en onvermoeibaar echte oplossingen uitwerkt? Het kan. En het is tijd voor die ommekeer. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Vlaanderen.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE