Zwijndrecht

Veerle Beernaert

Vlaams Parlement
22
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als schepen in Zwijndrecht met de bevoegdheden armoedebestrijding, wonen, mondiaal beleid en voorzitter van het bijzonder comité sociale dienst, zie ik het als mijn missie om maatschappelijk kwetsbare mensen te versterken en te betrekken. Ik ben allergisch voor onrecht en strijd voor een samenleving waarin iedereen meetelt en armoede aangepakt wordt.

'Ik wil doorheen de politiek fietsen, zoals ik dagelijks door het leven fiets. Positief, goed gezind en blijven trappen. Bij schoon weer, maar ook door weer en wind'

Vanuit mijn jarenlange ervaring als opbouwwerker, heb ik voeling met wat leeft bij mensen en hoe dit beleidsmatig te vertalen. Positief samenwerken en polarisering tegengaan vormen hierbij de rode draad.

Recht op wonen is van primordiaal belang: iedereen heeft recht op een betaalbaar en kwaliteitsvol dak boven zijn hoofd om zo een waardig bestaan te kunnen uitbouwen. Genderthema's en een groene gezonde leefomgeving en goed openbaar vervoer en veilige fietspaden als alternatief voor koning auto, zijn mijn stokpaardjes.

Stem Groen, stem Sociaal, Stem Veerle

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE