12 jun 2012

Vert Pop Twin Edition - Fuif mee op zaterdag 16 juni

Groen en Ecolo vormen niet alleen een politieke fractie in het federaal parlement, ze fuiven ook samen. Zaterdag 16 juni fuift Groen voor de tweede keer samen met Ecolo in de hoofdstad. Vert Pop is een succesformule die aan haar negende editie toe is.

Zoals elk jaar wordt een uitzonderlijke locatie in het hartje van Brussel tot fuifzaal omgebouwd en zorgt een rist grote artiesten voor de muziek. Voor de Vert Pop TWIN edition kozen we opnieuw voor de voormalige cinema Marivaux, een bioscoop uit de jaren twintig die al twintig jaar stond te verkommeren.

Groen en Ecolo ruimden het puin in deze architecturale parel en richt er twee fuifzalen in. Dit jaar starten we extra vroeg en doen er nog een reeks concerten (met o.a. Zinger) bovenop vanaf 20u. Daarna volgt Balkan Swing Electro met Madame Moustache. James Holden en Axel Boman leiden jullie in de grote zaal het nachtleven binnen.

Ben jij een muziekliefhebber? Kom dan samen met onze voorzitter, ondervoorzitter en parlementsleden het nachtleven van onze hoofdstad ontdekken!

Alle praktische info kan je vinden op:
Website: http://vertpop.be/
Facebook: https://www.facebook.com/events/337655469640227/
Twitter: @VertPop

Kaarten kan je voordelig bestellen in voorverkoop op http://checkthis.com/vertpop

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente