Ja, we worden overspoeld door uitdagingen, maar waar een wil is, is een weg. Vicky wil energie steken in oplossingen, in plaats van problemen. Groene en eerlijke oplossingen, waarbij de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen. Want daar worden we allemaal beter van. Daarbij is élke stap in de goede richting, hoe klein ook, een stap voorwaarts. Vanuit die overtuiging is Vicky vandaag voor het eerst kandidaat voor Groen.

Meer ruimte voor groen dicht bij elk huis
Op heel veel plaatsen kleurt Vlaanderen vandaag betongrijs... Als fervent wandelaar ervaart Vicky dagelijks hoeveel deugd het doet om even tussendoor een frisse neus te halen in het groen... Daarom vraagt ze meer ruimte voor groen in de onmiddellijke leefomgeving van elke Vlaming, en vooral ook de politieke moed om die ruimte te creëren.

Eerlijke kansen voor iedereen
Je kansen in het leven hangen nog te veel af van waar je wieg stond. Als lesgever hoger onderwijs, kan Vicky dat elke dag met eigen ogen zien. Toegang tot onderwijs, goede kinderopvang, zonnepanelen, milieubewust consumeren... dat moet kunnen voor iedereen. Hier wil Vicky zich graag voor inzetten, samen met Groen, en samen met jou.

Laten we groen doen in plaats van zwart te kijken.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?