Temse

Vincent De Maeyer

Kamer

Geef je stem aan de toekomst. Een toekomst voor mijn kinderen, maar ook voor alle kinderen en kleinkinderen. Om een leefbare toekomst te kunnen garanderen is het tijd voor actie en een duidelijke visie. Niet morgen of later, maar NU.

'Het is tijd voor een plek waar iedereen écht kan leven'

Met de 15de plaats op de Kamerlijst van Oost-Vlaanderen voor Groen, kan je rekenen op een dynamsche stem die luid wil klinken voor iedereen. Een stem die wil werken aan een leefbare toekomst voor elke Belg waar iedereen zich thuis voelt en inbegrepen is.

Als voormalig voorzitter van Groen Temse en huidig fractieleider en gemeenteraadslid in Temse, is het mijn ambitie om de Groene stem ook tot in Brussel luider te laten klinken. Met een pragmatische aanpak, een duidelijke visie moet het mogelijk zijn om in heel het land iedereen te laten leven met Groen in de buurt, gezonde lucht. Kortom, een plek waar iedereen écht kan beginnen leven, samen met mekaar.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE