20 December 2022
-
21 December 2022

Warmste wandeling: Groen vlamt mee tegen kansarmoede

Achterkant station Diest - kiss & ride zone, Turnhoutsebaan 1, 3290 Diest

Warmste wandeling: Groen vlamt mee tegen kansarmoede

Goed zijn voor elkaar, dat betekent eerlijke kansen voor iedereen. Daarom vlamt Groen mee tegen kansarmoede in de Warmste Week.

Voor Groen heeft elk kind het recht om zorgeloos op te groeien, om te spelen en te leren. Daarom strijden we voor een hervorming van de kinderbijslag en een menswaardig inkomen voor iedereen. We willen dat elk kind toegang heeft tot boeken, cultuur, goed internet, sport en spel, en een gezonde leefomgeving. Ook op school verdient elk kind een eerlijke start. Kinderen mogen de gevolgen van armoede niet meedragen in hun boekentas. Daarom wil Groen een maximumfactuur in het onderwijs en gratis gezonde, warme maaltijden. Met deze voorstellen werken we in het parlement aan eerlijke kansen voor elk kind.

Stap samen mee met covoorzitster Nadia Naji in de nacht van 20 op 21 december van Diest naar de Warmste Week in Hasselt. 

Praktische informatie:

🚶‍♂️ De tocht is ongeveer 30 km, we wandelen op een normaal wandeltempo

📍 Afspraak om 23u30 in Diest (Achterkant station Diest - kiss & ride zone, Turnhoutsebaan 1, 3290 Diest), vertrek om 00u00

📍 Wil je gedeeltelijk samen met ons wandelen? We lassen een tussenstop in bij Herk-de-Stad - Kiezelweg 70 met een warme drank en vertrekken opnieuw rond 5u30 voor de laatste rechte lijn (12 km)

🥐 Ontbijt bij Groen Hasselt rond 8u30 - Albrecht Rodenbachstraat 18 in Hasselt

💚 Samen naar de Warmste Week in Hasselt

Tot dan!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.