18 apr
2018

18:00

Wat vrouwen willen: Op naar de meest vrouwvriendelijke regering

Brussels Hoofdstedelijk Parlement | Lombardstraat 69 | 1000 Brussel | Kaart en routebeschrijving ›

Wat vrouwen willen: Op naar de meest vrouwvriendelijke regering

Terwijl de campagne van 2018 voor de deur staat, wordt er achter de schermen al heel hard gewerkt rond de federale verkiezingen van 2019. GenderNet organiseert samen met de studiedienst van Groen en onder begeleiding van federaal parlementslid Evita Willaert op woensdag 18 april een interactieve denkavond. Over wat er in het Groene programma moet komen rond vrouwenrechten en gelijkheid man/vrouw.

Want Groen moet een absolute politieke voortrekker blijven in vrouwenrechten en gelijkheid van vrouwen en mannen. Om die positie nog te versterken nodigen we jullie uit om mee te komen denken, discussiëren en voorstellen te doen.

Bieke Purnelle - co-directeur van Rosa vzw, journalist en columnist - leidt de avond in, en een aantal belangrijke stemmen uit het middenveld vertellen ons wat er volgens hen in een volgend regeerakkoord moet komen. We spreken af in het Brussels parlement. We starten om 18u met iets te eten en sluiten ten laatste af om 22u.

Wil je er graag bij zijn? Laat het dan weten aan helena.schoeters@groen.be.

Tot dan!

** Meer info over GenderNet & aansluiten via https://www.groen.be/netwerken **

Vergelijkbare gebeurtenissen

22 Oct
2018

19:15
Leuven, België
De Groene Merci

Op 14 oktober hebben we het beste resultaat in de geschiedenis van Groen neergezet. Dit fantastische resultaat was nooit mogelijk geweest zonder de inzet van onze beweging. Elk huisbezoek, elke...

Lees verder ›

24 Nov
2018

10:00
Gent, België
Startdag voor lokale mandatarissen, voorzitters en secretarissen

Tijdens onze startdag stomen we je klaar voor een succesvolle legislatuur. Er is voor ieder wat wils, van politieke groentjes tot ervaren rotten: netwerkvaardigheden, het abc van de gemeenteraad, inhoudelijke...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK