Holsbeek

Wim Verkammen

Vlaams Parlement
9
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik streef naar meer gelijkheid voor iedereen ongeacht gender, leeftijd, afkomst of geloof. Want iedereen verdient kansen… gelijke kansen. Gelijkheid tussen man en vrouw is hierbij cruciaal!

Bovendien moeten we werk maken van een maatschappij in balans. Balans tussen werk en gezin, tussen lichaam en geest. Zorgen dat onze levenskwaliteit, ons welzijn kan gegarandeerd worden in een stresserende en snel veranderende maatschappij is van levensbelang. Te veel mensen worden immers geconfronteerd met burn-out en depressie.

'Iedereen verdient kansen… gelijke kansen. Gelijkheid tussen man en vrouw is hierbij cruciaal !'

Vanuit mijn eigen professionele ervaring als leerkracht en directeur basisonderwijs wil ik een spreekbuis zijn voor mensen uit het onderwijs die het fysiek en emotioneel zwaar te verduren krijgen.

Niet enkel voor het welzijn van mensen, maar ook voor het welzijn van dieren wil ik opkomen. Dieren verdienen het om met respect behandeld te worden. Ze zijn onze trouwste vrienden. Ervoor zorgen dat ze een diervriendelijk bestaan krijgen, daar ga ik voor.

Om dit alles te realiseren heb ik jullie steun, jullie stem nodig. Kies daarom samen met mij voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere samenleving.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE