Word lid

Word lid

  • Word lid van een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving.
  • Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.
  • Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren.
  • Je ontvangt een lidkaart, vier keer per jaar het ledenmagazine Pit en volgt gratis vorming. Bovendien ben je welkom op het jaarlijkse Groen Europees Zomerweekend in Nieuwpoort en andere evenementen.

Het eerste lopende jaar is je lidmaatschap gratis. Vanaf het volgende kalenderjaar kost een individueel standaard lidmaatschap € 10. Wil je meteen met heel je gezin of met anderen die op eenzelfde adres wonen lid worden, dan kies je voor co-lidmaatschap (20 euro per jaar). Gedrukte uitnodigingen en het ledenmagazine kan je dan met elkaar delen. Groen wil niemand uitsluiten: als het standaardlidmaatschap financieel moeilijk ligt, is er het solidariteitstarief aan 1 euro. 

Als je jonger bent dan 33 jaar, kan je ook gratis lid worden van Jong Groen

Een geldige geboortedatum is in het formaat "dd-mm-yyyy"
Beschik je niet over een geldig e-mailadres? Bel naar 02 219 19 19.

Het eerste lopende jaar is je lidmaatschap gratis. Vanaf het daaropvolgende jaar betaal je de vermelde tarieven.

Wens je meerdere personen uit je gezin lid te maken of andere huisgenoten, vul dan hieronder de namen, geboortedata en e-mailadressen van de andere leden in (vanaf 14 jaar):

Ik ben jonger dan 33 en wil ook meteen gratis lid worden van Jong Groen.

Wens je toch al meteen een lidmaatschapsbijdrage te betalen, schrijf dan het juiste bedrag over op rekeningnummer BE46 8939 4403 9936 (BIC: VDSPBE91) van Groen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel; met vermelding van je naam en geboortedatum in het veld mededeling. Je geeft er ons meer wind mee in de zeilen. Bedankt!