Word lid. Het kan anders

Word lid. Het kan anders

Jij verdient een speciale dankjewel, want jij toont elke dag dat het anders kan. Jij roept niet aan de zijlijn, maar steekt je handen uit de mouwen en geeft onze samenleving nieuwe hoop. Ouders, vrijwilligers, jongeren, mantelzorgers, ondernemers: de doeners zijn met velen en staan nooit alleen. Verzilver je lef en levenslust en sluit je aan bij de doeners van Groen.

  • Het kan anders. Daarom doen we resoluut aan positieve politiek die over de grenzen heen kijkt. Samen met Groen zet je je schouders onder een samenleving die menselijker, eerlijker en gezonder is. 
  • Je ontvangt ons magazine Pit, een driemaandelijkse ode aan mannen en vrouwen die onze slogan ‘het kan anders’ elke dag in de praktijk brengen.
  • Je staat mee aan het roer. Op de congressen en studiedagen stippel je de Groene koers mee uit. Op ons Zomerweekend en andere evenementen ontmoet je doeners uit alle uithoeken en wissel je interessante ideeën uit.
Een geldige geboortedatum is in het formaat "dd-mm-yyyy"
Heb je geen geldig e-mailadres? Bel naar 02 219 19 19.

Het eerste lopende jaar is je lidmaatschap gratis.

Kies je voor een co-lidmaatschap, vul dan hieronder de namen, geboortedata en e-mailadressen van de andere leden in (vanaf 14 jaar):

Als je jonger bent dan 33 jaar, kan je ook gratis lid worden van Jong Groen.

Wens je toch al meteen een lidmaatschapsbijdrage te betalen, schrijf dan het juiste bedrag over op rekeningnummer BE46 8939 4403 9936 (BIC: VDSPBE91) van Groen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel; met vermelding van je naam en geboortedatum in het veld mededeling. Je geeft er ons meer wind mee in de zeilen. Bedankt!