Wouter is een jonge, gedreven kandidaat die een ander beleid naar Vlaanderen wil brengen. Hij wilt een overheid die klaarstaat om mensen te helpen wanneer ze het nodig hebben, niet een die de zwaksten in de samenleving in de steek laat.

Kwaliteitsvol openbaar vervoer voor iedereen.

Als geregeld passagier kent Wouter de problemen van het Vlaamse openbaar vervoer maar al te goed. Problemen die onder deze Vlaamse regering alleen maar verergerd zijn door besparingen. Wouter beseft dat goed openbaar vervoer de enige duurzame en efficiënte vorm van transport is, en dat investeringen broodnodig zijn om elke Vlaming kwaliteitsvol openbaar vervoer te geven. Alleen zo kunnen we vervoersarmoede tegengaan en iedereen toegang tot het betaalbaar vervoer geven.

Of het nu onderwijs, zorg, cultuur, de Lijn, landbouw of natuur is, alles wat deze Vlaamse regering aanraakt verandert in een bloedbad!

Investeren in onze samenleving

Wouter kon van op de eerste rij zien hoe desastreus het besparingsbeleid van deze Vlaamse regering is. Of het nu onderwijs, zorg, cultuur, de Lijn, landbouw of natuur is, alles wat ze aanraken verandert in een bloedbad. Ook tijdens de crisissen van de laatste jaren weigerde deze regering de burger te helpen. Wouter wil meer investeren in de openbare diensten die onze samenleving draaiende houden, om alle Vlamingen de kwaliteit te brengen die ze verdienen. Dat inzicht wilt hij nu vertalen in beleid. Steun Wouter en bouw mee aan het Vlaanderen van morgen!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?