Oudenaarde

Wouter Decoodt

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
12
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben (pleeg)vader van 4 lieve meisjes en werk voor vzw aPart.

Politiek moet verbinden, ook over de partijen heen. In de jeugdzorg, de ondersteunende projecten van onderwijs, de CLB's, de psychiatrie, VAPH, maatwerk, armoedebestrijding,... werd de voorbije legislatuur in stilte bespaard op personeel en werkingsmiddelen. Wachtlijsten waren nog nooit zo lang. Cliënten krijgen vaak niet meer de noodzakelijke ondersteuning en belanden op straat.

'De transitie naar een duurzame samenleving zal sociaal rechtvaardig zijn of niet !'

De aanpak van armoede is niet te herleiden tot één simpele oplossing. Armoede = fundamenteel onrechtvaardig en moet op meerdere fronten tegelijk aangepakt worden. Kinderen laten opgroeien in armoede is hen onrecht aandoen. Verleg de focus van controle naar ondersteuning van mensen in armoede. De transitie naar een duurzame samenleving zal sociaal rechtvaardig zijn of niet!

Lenka en Babbu staan met mij mee op de lijst als vertegenwoordigers van alle dieren. We ijveren ervoor om dierenrechten in de grondwet te krijgen.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE