Oostende

Wouter De Vriendt

Kamer

Ik bijt me in het parlement al enkele jaren vast in migratie, buitenlandse zaken en pensioenen. Met open blik en realistische oplossingen. Menselijkheid staat voor mij voorop. Met vuur verdedig ik solidariteit met oorlogsvluchtelingen, zonder te pleiten voor open grenzen. Met gedrevenheid werk ik aan betaalbare pensioenen, waar mensen van kunnen léven. En wie jarenlang een zwaar beroep had, heeft daar sneller recht op dan iemand als ik.

'De open geest en positieve stijl waarmee Groen aan politiek doet, is voor mij even belangrijk als ons ambitieuze programma'

Deze verkiezingen zijn een gouden kans om ons land menselijker, eerlijker en gezonder te maken. Het draagvlak voor een klimaatregering met een sociaal hart was nog nooit zo groot. En we hebben zo veel troeven. Het enige wat ontbreekt, is een groene partij in de regering. Wij hebben de ideeën, de ervaring en de mensen om het verschil te maken.

Als kopman van Groen Oostende heb ik vorig jaar een ambitieuze coalitie op de been gebracht voor onze stad. Ik ben erg trots op de vernieuwing die we brengen en de verantwoordelijkheid die we nemen.

Op 26 mei wil ik met Groen ook nationaal de sleutels in handen hebben. Ons land is er klaar voor. Wij ook.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE