Na haar studies geschiedenis zette Isaura in 2019 haar eerste stappen in de lokale politiek. Op 23-jarige leeftijd werd ze één van de jongste schepenen in Vlaanderen. In Eeklo werkte ze drie jaar lang elke dag aan een sterker jeugd-, cultuur-, en onderwijsbeleid. Vandaag volgt ze dat beleid verder op in de gemeenteraad. 

Ze groeide zelf op in een warm nest. Met een chronisch zieke mama en een papa die mensen vaak haar 'opa' noemden. Midden in een sociale woonwijk waarin mensen andere talen spraken, maar waar iedereen wel samen kwam voor een babbel. Een wijk met veel uitdagingen. Vooroordelen die een leven lang blijven plakken.

'Om alles te veranderen hebben we iedereen nodig'

In het Vlaams Parlement wil Isaura een stem geven aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare woning. Een woning die bovendien goed geïsoleerd is en omringd door groen. Ze wil er strijden voor betaalbare en kwalitatieve hulpverlening voor iedereen die het fysiek of mentaal moeilijk heeft. 

Isaura gelooft in een warm en open Vlaanderen. Een Vlaanderen waar gelijke kansen geen modewoord zijn, maar de realiteit. Waar je toekomst niet afhangt van je afkomst, je uiterlijk, wat je gelooft of wie je graag ziet. We delen meer dan we denken. Dát is ons uitgangspunt.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?