Programma

Op 14 oktober trek je naar de stembus om nieuwe gemeente- en provincieraden te verkiezen. Omdat Antwerpen niet Zonnebeke is, schrijft elke lokale groep en elke provincie haar eigen verkiezingsprogramma. Hoe we jouw gemeente of provincie menselijker, eerlijker en gezonder willen maken, lees je dus op de website van je lokale groep of provincie.

Vind jouw lokale groep

 

 

De lokale groepen halen inspiratie uit het lokale basisprogramma. Dit basisprogramma geeft een breed overzicht van wat voor Groen de inzet is voor de lokale verkiezingen van 2018, van het kleinste gehucht tot de grootste metropool.

Lees het lokale basisprogramma 2018

 

Ook de provincies werken met een basisprogramma. Je leest er hoe Groen de provincies van de toekomst mee wil vormgeven.

Lees het provinciale basisprogramma 2018

 

Open de pdf's in Adobe Reader als de links niet werken.

 

 

Onze visietekst en standpunten leggen uit waar Groen voor staat. Dit is het DNA van onze partij, van onze oprichting in de jaren 70 tot een groene en sociale toekomst.

Lees onze visie

 

 

Ben je op zoek naar het verkiezingsprogramma van de Europese, federale, Vlaamse en Brusselse verkiezingen van 2014? Dat vind je hier. Met dit verkiezingsprogramma trokken we toen naar de kiezer en de onderhandelingstafels. Heel binnenkort komt het verkiezingsprogramma voor de Europese, federale, Vlaamse en Brusselse verkiezingen van mei 2019 eraan.

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK