Je veilig kunnen verplaatsen in het verkeer, een bushalte dichtbij je huis en een betaalbare woning met voldoende waardevolle groene ruimte in de buurt. Het zijn voor Kobe drie prioriteiten die er mee voor kunnen zorgen dat iedereen eerlijke kansen krijgt.

In zijn thuisstad Beringen heeft Kobe zijn toewijding al bewezen. Al vijf jaar zet hij zich vanuit de gemeenteraad in voor het aanpakken van gevaarlijke kruispunten en veilige infrastructuur voor voetgangers en fietsers. Daarnaast riep Kobe de afgelopen jaren regelmatig op om bij het bouwen van woningen ook aandacht te hebben voor de aanwezige waardevolle natuur, die zo belangrijk is voor ons mentaal welzijn. 

Een welvarende toekomst met een veilig verkeer, waardevolle groene ruimte en gelijke kansen gaan voor Kobe hand in hand.

Ook op Vlaams niveau liggen heel wat sleutels om hiermee aan de slag te gaan. Daarom is Kobe nu kandidaat voor het Vlaams Parlement. Met jullie steun wil hij zich inzetten voor een omgeving die voor iedereen veilig en leefbaar is.

Kobe staat erom bekend dat hij luistert naar ieders mening en hiermee aan de slag gaat. Samen met iedereen die wil, bouwt hij aan een Vlaanderen dat voor iedereen werkt. Een welvarende toekomst met een veilig verkeer, waardevolle groene ruimte en gelijke kansen gaan voor Kobe hand in hand.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?