Denk jij dat er meer eerlijke kansen moeten zijn voor iedereen? Liza ook. Zij is ervan overtuigd dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn met daadkracht en samenwerking.

Als maatschappelijk werker komt Liza dagelijks in contact met een diversiteit aan mensen. Op dit moment is Liza actief als pleegzorgwerker waarbij de rechten van het kind centraal staan. Tegelijk heeft ze oog voor de ouders die er op hun manier proberen te zijn voor hun kind met de soms beperkte mogelijkheden die ze hebben. De ouders moeten zich vlot kunnen verplaatsen met openbaar vervoer om hun kind te kunnen bezoeken in een pleegzorgsetting. Vaak is dat een hele zoektocht. Bovendien is de kostprijs torenhoog voor vele mensen die in kansarmoede leven.

Het moet anders, het kan anders!

Naast pleegzorgwerker was Liza eerder actief als begeleider in een noodopvangcentrum voor vluchtelingen. De machteloosheid, het gebrek aan de mogelijkheid om aan zinvolle dagbesteding te doen, de onzekerheid, de manier van wonen, het gebrek aan toegankelijke zorg,…. Laat ons dit samen verbeteren.

Laten we samen nadenken over hoe we dit anders kunnen aanpakken. Zodat er gelijke kansen zijn voor iedereen! Voor elk individu!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?