Hallo, ik ben Sandra. Ik sta al 30 jaar als journalist op de barricades voor het fysieke en mentale welzijn van de mensheid. Als alleenstaande mama droom ik van een zorgeloze toekomst voor mijn zoon en dochters, hun leeftijdsgenoten en nakomelingen. 

Betaalbare zorg én voeding, gezonde natuur, dogmavrije cultuur, kansarmoede en lokaal ondernemen behoren tot de dossiers die ik volg in mijn huidig beroep als ondernemend communicatiedeskundige. Mijn passie is welzijnsbevorderend werken als buitencoach met jongeren of bedrijfsteams. 

Dit in de wetenschap dat het ontdekken van je eigen natuur, het best lukt, in de natuur. Tijdens een inleefreis als journalist bij een indianenstam in de Amazone evoer ik zelf dat het vijf na twaalf is wat het klimaatbeleid betreft.

Ik gebruikte tot nu toe mijn pen als geweldloos wapen. Als dichter begreep ik, dat je door met een sterke stem in politieke middens te spreken, je boven het huidige conflictmodel kan uittorenen - zeker als je zoals ik handelt vanuit een authentieke oerdrang naar rechtvaardigheid.

Vandaar dat ik mijn ervaring en veerkracht, nét in deze veranderende tijden, actief wil inzetten. Een ommekeer is nodig. En zeker met Groen kan dat.

Zullen we samen strijden voor een rechtvaardiger systeem?! Zorg jij met mij mee voor deze ommekeer?

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?