Denk jij dat de toekomst eerlijker en groener kan? 

Tinne ook. Zij is ervan overtuigd dat we met de juiste keuzes en daadkracht kunnen zorgen dat iedereen mee kan, ook al zijn de uitdagingen groot.

Als verpleegkundige in het OPZ Geel ervaart Tinne van dichtbij hoe groot de noden zijn in de zorg en hoe ongelijkheid er de meest kwetsbaren treft. Ook het zorgpersoneel, dat vaak in moeilijke omstandigheden elke dag het beste van zichzelf geeft, verdient beter zegt ze.
Goede zorg en een leefbare samenleving kunnen enkel ontstaan vanuit een eerlijk en solidair klimaatbeleid dat iedereen meeneemt. Het kan niet langer dat de zwaksten de dupe zijn van slechte keuzes.
Als gemeenteraadslid ziet ze de afbraak in sociale voorzieningen op kap van de zwaksten en dat wil ze een halt toeroepen. Ook de inkrimping van de groene ruimte en de afbouw bij het openbaar vervoer baart haar zorgen.

Tinne gelooft dat het beter kan en wil volop gaan voor een inclusieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen. En met keuzes die het verschil maken voor de meest kwetsbaren.
Enkel met Groen.

"Het kan niet langer dat de meest kwetsbaren de dupe zijn van slechte keuzes"

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?