Gabriella groeide op in Ravels, maar belandde - eerder toevallig - in Mechelen. Haar liefde voor de Dijlestad groeide en ze is er nooit meer weggegaan. Hoewel. Minstens één keer per jaar gaat Gabriella terug naar haar roots in la bella Italia!

Ze werkte twaalf jaar als kleuteronderwijzeres in Brussel en vervolgens als pedagogisch begeleider in kunst- en cultuuronderwijs. In 2016 coördineerde ze het tijdelijk vluchtelingencentrum in Mechelen en daarna 38 Volt, een organisatie die tewerkstellings- en opleidingskansen aan ouders aanbiedt in combinatie met gratis kinderopvang.

Vandaag is Gabriella schepen van sociale zaken, welzijn, armoedebestrijding, kinderopvang, diversiteit en gelijke kansen in Mechelen.

“Ik ging in de politiek omdat je in Mechelen echt iets kan verwezenlijken. We innoveren, denken er out of the box en zwemmen al eens tegen de stroom in.”

Ook als kandidaat-parlementslid wil Gabriella zich in de eerste plaats inzetten voor mensen die het moeilijker hebben en samen met tal van partners, lokale besturen en middenveldorganisaties werk maken van een samenleving waar armoede aangepakt wordt, waar je zonder zorgen kan opgroeien. Met eerlijke kansen voor iedereen

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?