Cédric is een jongere met migratieachtergrond die strijdt tegen onrecht en discriminatie, voor een betere toekomst. Is het niet logisch dat iedereen dezelfde kansen heeft om een job of woning te vinden of zijn kwaliteiten te kunnen ontplooien in ons onderwijs? Hij heeft van dichtbij ervaren welke wonden racisme slaan bij naasten en bij zichzelf. Daarom kwam hij samen met vele jongeren op straat, tijdens de BLM betogingen, voor een eerlijkere samenleving zonder racisme en discriminatie. Eerlijke kansen voor iedereen ongeacht huidskleur, religie, gender,... dat is de strijd waar hij zich ten volle voor inzet.

Niet enkel op straat, niet enkel in de politiek. Cédric voer die strijd ook met Denderhoop, een collectief van burgers en middenveldorganisaties die het racisme in de Denderstreek op een constructieve willen aanpakken.

Cédric was één van de vele jongeren die tijdens de grote klimaatbetogingen op straat kwam voor een eerlijk klimaatbeleid en voor een gezonde toekomst voor de komende generaties. De stem van de jongeren vertolken en versterken is wat Cédric wil doen. 

Sta op tegen onrecht, laat je stem luid weerklinken en strijdt voor een eerlijke toekomst!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?