Fatjona is sinds 2018 actief lid bij Groen. Ze koos voor Groen omdat ze wil meewerken aan een samenleving waar diversiteit wordt omarmd, waar iedereen zich goed voelt en hun verantwoordelijkheid neemt.

Diversiteit sterkt ons

Fatjona kent als persoon met buitenlandse roots het belang van een goed en ondersteunend netwerk. Gelijke kansen voor iedereen liggen haar daarom nauw aan het hart. Diversiteit hoort geen struikelblok te zijn, maar een manier waardoor we onze kijk en kennis verruimen.

'Voluit voor gelijke kansen.'

Onderwijs en kinderopvang

Op school krijgen we naast kennis ook de vaardigheden mee om goed te functioneren in onze samenleving. Fatjona wil dat er effectieve maatregelen genomen worden om het lerarentekort aan te pakken. Daarnaast wil ze ook meer investeringen in onze kinderopvang.

Ook in Sint-Niklaas

Fatjona is ook het jongste gemeenteraadslid in Sint-Niklaas. Als meerderheidspartij heeft Groen al mooi haar stempel kunnen drukken op het beleid in de stad. Met hart en ziel werkt ze hieraan mee. De commissies van onderwijs, jeugd en welzijn volgt Fatjona met veel interesse.  

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?