Femke groeide op in Schoten maar woont intussen al tien jaar in haar geliefde stad Antwerpen. Ze houdt van haar familie en vrienden, is altijd te vinden voor een gezellig etentje en maakt geregeld tijd om te wandelen of te sporten.

Ze studeerde af als tolk en werkte in een educatieve uitgeverij. Maar na verschillende jaren als vrijwilliger bij Groen kreeg ze na districtsraadsverkiezingen van 2018 de kans om van politiek haar professionele tijdsbesteding te maken.

Vandaag maakt Femke als schepen in district Antwerpen mee het verschil. Samen met bewoners bouwt ze aan een groen district op kindermaat en een bruisend socio-cultureel aanbod in de verschillende wijken.

Haar lokale bestuurservaring zet ze graag in om ook op het Vlaams niveau aan een beter beleid te werken. Als jonge moeder droomt Femke namelijk van een goede toekomst voor haar zoontje. Ze wil een wereld met aangename en veilige straten, kwalitatieve kinderopvang en betaalbare zorg. Waar iedereen zichzelf kan zijn en gelijke kansen heeft.

“Als jonge moeder zet ik graag mijn lokale bestuurservaring in voor een beter Vlaams beleid”

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?