'Easy Choices, Hard Life' vs 'Hard Choices, Easy Life'

Hoewel Jeroen niet zo sloganesk denkt, is dat er één waar hij sterk in gelooft. Voor Jeroen was het die stuwende kracht die hem zijn eerste politieke stappen deed zetten. Hij draaide zijn frustratie over het lokale beleid om in actie. Hij is er vast van overtuigd dat je wel op veel problemen kan ingrijpen door ze vast te pakken.

Op professioneel vlak is Jeroen voortdurend met veranderingen en implementaties bezig. Hij vindt het boeiend om te zien hoe mensen vaak eerst terugschrikken. Samen stappen zetten, daar krijgt Jeroen energie van. En eens vertrokken, geniet hij ervan om te zien hoe er toch enthousiasme opborrelt.

En net die ambitie heeft Jeroen ook op politiek vlak. Gemakkelijke beslissingen nemen kan iedereen, maar ver spring je er niet mee. Denk maar aan het waterbeleid. Bouwen in overstromingsgebied was eerder gemakkelijk. Maar nu is het alle hens aan dek om de situatie recht te trekken.

Laat ons nu de beslissingen nemen die nodig zijn, ook al zijn het niet de makkelijkste. En pak de thema’s ruimtelijke ordening, klimaat en duurzaamheid aan zodat ook onze kinderen kunnen genieten van een ‘makkelijk’ bestaan.

Gemakkelijke keuzes, moeilijk leven of moeilijke keuzes, gemakkelijk leven?

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?