Ik ben vader van 2, architect, ondernemer, werk hard; samen met iedereen die er wil voor gaan en ik woon in een prachtig dorp.

Ik kom niet uit een politiek of Groen nest en aan politiek doen was een sprong in het duister. Sinds 5 jaar ben ik gemeenteraadslid in Deinze waar ik voornamelijk strijd voor meer participatie, natuur en actief dorpskernbeleid.

Door zelf in de politiek te zitten bedacht ik me al regelmatig dat politiek voor mij echt een andere wereld is, waar vaak anders wordt gedacht dan in de bedrijfswereld. Maar door te blijven praten en door te zetten kunnen we wel degelijk zaken veranderen, of het nu als gemeenteraadslid, als burger of als ondernemer is. Ik heb geleerd dat je niet moet twijfelen om op te komen waar je voor staat, zolang je dat op een oprechte, eerlijke manier doet en elkaar recht in de ogen kijkt.

Ik ben een positief ingestelde 'ja'-man die vindt dat iedereen moet kunnen meedoen en dat we als politici moeten helpen en verbinden in plaats van bovenaf vormgeven van verkiezing tot verkiezing.

Luisteren, praten met elkaar en het uiteindelijk samen doen! 

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?