Ontmoet Lotte!

Een enthousiaste en gedreven jonge vrouw die vanop het kabinet van onze energieminister Tinne Van der Straeten meewerkt aan een toekomst met groene, betaalbare energie van bij ons. 

Haar engagement begon in 2019 toen ze zich, als pas afgestudeerde sociologe, aansloot bij de lokale afdeling van Groen in Arendonk. Voor Lotte staat één ding vast: de wereld wordt een betere plaats wanneer iedereen eerlijke kansen krijgt. Als lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst kreeg ze de kans om deze overtuiging om te zetten in concrete acties.

Een gezonde planeet achterlaten voor wie na ons komt is voor Lotte een evidentie. Elke actie, klein of groot, is een stap in de goede richting. Tegelijk vindt ze dat het aan de politiek is om de grote ommezwaai in te zetten: om de ecologische keuze de goedkoopste en gemakkelijkste keuze te maken en de grote vervuilers te doen betalen.

Lotte is ervan overtuigd dat we dit krijgen gerealiseerd, enkel met Groen. Enkel met de durf en daadkracht waar de partij voor staat, kunnen we deze veranderingen realiseren. 

Enkel met Groen, kunnen we een gezonde planeet achterlaten voor wie na ons komt.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?